Betpost

Βροντερή... επιστροφή της Σεβίλλης για το 2.50 από τη Novibet!

Βροντερή... επιστροφή της Σεβίλλης για το 2.50 από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λας Πάλμας με τη Σεβίλλη την Παρασκευή (16/08) εν όψει της 1ης αγωνιστικής στη La Liga.

Δύο ομάδες με μέτριες αποδόσεις την περσινή σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα επιστρέφουν σε μια κατά μέτωπο αναμέτρηση. Λας Πάλμας και Σεβίλλη ξεκινούν τις φετινές τους υποχρεώσεις ως αντίπαλες.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά επέστρεψε πέρυσι στη La Liga και ενώ έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα, όσο το πρωτάθλημα εξελισσόταν άρχισε να χάνει δυνάμεις και να υποκύπτει, με αποτέλεσμα να τερματίσει 16η.

Οι Σεβιγιάνοι, από την άλλη, πέρασαν τις δικές τους αναταράξεις, αφού η αποχώρηση του Μεντιλίμπαρ προκάλεσε αναστάτωση. Οι περισσότεροι αγώνες τους δεν... γέμιζαν το μάτι, όμως προς το τέλος αναθάρρεψαν και κατάφεραν να τερματίσουν έστω 14οι.

Και οι δύο «φλέρταραν» αρκετές φορές με τον υποβιβασμό, όμως αντιστάθηκαν σθεναρά και συνεχίζουν στην πρώτη κατηγορία. Στα διεθνή φιλικά είχαν εξίσου μέτριες εμφανίσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έκαναν καλή προετοιμασία.

Στις 15 φορές που έχουν συναντηθεί, τέσσερις φορές το ματς είχε λήξει ισόπαλο, τρεις νίκες έκανε η Λας Πάλμας, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ ανήκουν στη Σεβίλλη, η οποία από το 2016 μέχρι και σήμερα δεν έχει χάσει ούτε μια φορά κόντρα στους «λος αμαρίγιος».

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:30) Λας Πάλμας – Σεβίλλη, 2 σε απόδοση 2.50 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0