Betpost

Πρεμιέρα Εμπαπέ και γκολ που… τριπλασιάζουν στο Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα από το Pamestoixima!

Πρεμιέρα Εμπαπέ και γκολ που… τριπλασιάζουν στο Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από τo Pamestoixima, για την αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα (14/08 22:00) για την κατάκτηση του UEFA Super Cup.

Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η σεζόν, φυσικά, δεν είναι άλλος από το UEFA Super Cup και την ανάδειξη του καλύτερου ανάμεσα σε νικητή Champions League και Europa League!

H Ρεάλ Μαδρίτης μετά και την ιστορική μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, έχοντας ίσως το δυνατότερο ρόστερ από όλους τους συλλόγους με τα μεγαλύτερα ονόματα, αποτελεί το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι θα μπει για να πάρει ένα γρήγορο προβάδισμα και όπως μας έχει συνηθίσει αν αρχίσει να σκοράρει δύσκολα σταματάει. Να τονίσουμε, ότι θα απουσιάζει από την αναμέτρηση ο Καμαβινγκά, λόγω τραυματισμού στην προπόνηση.

Η Αταλάντα έκανε την έκπληξη στον τελικό του Europa League και έσπασε το αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον Λούκμαν να κάνει χατ τρικ και να στέφεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ιταλικής ομάδας. Ο Γκασπερίνι είχε δύσκολο έργο στην καλοκαιρινή προετοιμασία και τώρα καλείται να διατηρήσει το επίπεδο υψηλό και να αποδείξει ότι δεν έφτασε τυχαία μέχρι αυτό το σημείο της Ευρώπης. Και η Αταλάντα θα αγωνιστεί έχοντας πολλές απουσίες, με σημαντικότερες τους Σκαμάκα κaι Σκαλβίνι.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(14/08 22:00) Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα4-6 γκολ σε απόδοση 2.75 από το Pamestoixima.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0