Betpost

Ανατρεπτικό comeback η Μίντλεσμπρο και το Pamestoixima... διπλασιάζει!

Ανατρεπτικό comeback η Μίντλεσμπρο και το Pamestoixima... διπλασιάζει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Λιντς με την Μίντλεσμπρο την Τετάρτη (14/08) στον πρώτο γύρο του Carabao Cup.

H Λιντς υποδέχεται τη Μίντλεσμπρο (14/08, 22:00) στον πρώτο γύρο του Carabao Cup, με τουςδεύτερη, την περσινή σεζόν να έχει φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Και οι δύο ομάδες είναι από τις καλύτερες στην Championship και παρόλο που είναι μια «μονομαχία» κυπέλλου, μια νίκη θα... χτίσει αυτοπεποίθηση για το πρωτάθλημα, για όποιον σύλλογο καταφέρει να την αποκτήσει.

Στα φιλικά αυτό το καλοκαίρι οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ στην πρώτη αγωνιστική της Championship επικράτησαν με 1-0 της Σουόνσι.

Από την άλλη, η Λιντς πήρε δύο νίκες σε δύο φιλικά, όμως είχε και μια ισοπαλία κόντρα στην Πόρτσμουθ στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο τους έχουν συναντηθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με την οικοδέσποινα να διατηρεί ένα προβάδισμα νικών, ενώ αμέτρητες είναι και οι ισοπαλίες.

Η «Μπόρο», η οποία είχε σηκώσει το Carabao Cup το 2004, έχει μια συλλογή από «φτωχές» εμφανίσεις στη διοργάνωση, φτάνοντας μόλις πέρυσι στους τέσσερις καλύτερους, ενώ η Λιντς, η οποία είχε κατακτήσει τον τίτλο το 1968, είχε αποκλειστεί τελευταία φορά από τον πρώτο γύρο το 2015.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Λιντς – Μίντλεσμπρο, Χ2 σε απόδοση 2.27 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0