Betpost

Τσέλσι και Ίντερ σκοράρουν στο φινάλε της προετοιμασίας και το Pamestoixima στο... 2.22!

Τσέλσι και Ίντερ σκοράρουν στο φινάλε της προετοιμασίας και το Pamestoixima στο... 2.22!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από τo Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι με την Ίντερ (11/08 17:00) για την καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας για Τσέλσι και Ίντερ πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων τους και το Στάμφορντ Μπριντζ θα βαφτεί… μπλε!

Η Τσέλσι έχει μόλις μία νίκη σε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία και σίγουρα δεν το λες και πετυχημένο ξεκίνημα για τον Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός προπονητής είχε αρκετό χρόνο να φτιάξει την ομάδα του, η οποία σε κάθε αναμέτρηση έβρισκε δίχτυα, ώστε να βρει τον τρόπο που θα την οδηγήσει σε νίκες. Και μην ξεχνάμε ότι έχει μία εμπειρία στην Ιταλία και ως προπονητής, αλλά κυρίως ως παίκτης.

Από την άλλη, ο Αύγουστος φαίνεται πως δεν είναι ο μήνας της Ίντερ, καθώς έχει μία ήττα από την ΑλΙτιχάντ και μία ισοπαλία με την Πίζα. Σπάνιο για την πρωταθλήτρια που μας έχει συνηθίσει σε νίκες. Μάλιστα, ο αγώνας με την ιταλική ομάδα, ήταν ο πρώτος που δεν σκόραρε από τον Μάιο( Σασουόλο – Ίντερ, 1-0)!

 Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(11/08 17:00) Τσέλσι – Ίντερ, 4 – 6 γκολ σε απόδοση 2.22 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0