Betpost

Ο Ολυμπιακός βάζει «φωτιά» στον Άρη Λεμεσού και στις... αποδόσεις στο Pamestoixima!

Ο Ολυμπιακός βάζει «φωτιά» στον Άρη Λεμεσού και στις... αποδόσεις στο Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από τo Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Λεμεσού με τον Ολυμπιακό (10/08 20:30) για την καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.


Στην Κύπρο το επόμενο ταξίδι του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει τα φιλικά προετοιμασίας του λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Άρης Λεμεσού έχει δύσκολο έργο απέναντι στον κατακτητή του Europa Conference League, παρά το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην έδρα του. Η κυπριακή ομάδα, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στις τελευταίες τρεις φιλικές αναμετρήσεις, έχοντας μάλιστα βρει δίχτυα μόλις τρεις φορές.

Ο Ολυμπιακός έχει μία ποικιλία αποτελεσμάτων μετά την ολοκλήρωση της απόλυτα πετυχημένης περσινής πορείας του. Έχοντας αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες (Ρόμα, Άγιαξ, Νότιγχαμ Φόρεστ) Μετά την ήττα από τους Άγγλους θέλει να ολοκληρώσει την προετοιμασία του με θετικό πρόσημο. Πολλά γκολ στις περισσότερες από αυτές τις αναμετρήσεις, άρα περιμένουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Κύπρο.

Συνοπτικά, η πρόταση του ΒΝ Sports:

(10/08 20:30) Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός, 2 και over 3.5 γκολ σε απόδοση 3.80 από τo Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0