Betpost

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει και… διπλασιάζει στο Pamestoixima!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει και… διπλασιάζει στο Pamestoixima!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άγιαξ (08/08, 21:00) με φόντο τα Play-Offs του Europa League σε μια αναμέτρηση με μεγάλη παράδοση που το «τριφύλλι» επιθυμεί να σπάσει.

Παναθηναϊκός και Άγιαξ συγκρούονται στο ΟΑΚΑ, αποζητώντας το αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο κοντά στους ομίλους του Europa League, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια θέση στο League Phase του Conference League.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη θριαμβευτική «τεσσάρα» στο Πλόβντιβ κόντρα στη Μπότεφ με το συνολικό σκορ να είναι 6-1. Μπορεί να μην έπεισαν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο επόμενο ήταν αποφασιστικοί και καθοριστικοί, ξεκαθαρίζοντας γρήγορα την υπόθεση πρόκριση.

Ο «Αίαντας» επίσης καταφτάνει στην Αθήνα έχοντας στο ιστορικό του δύο νίκες επί της Βοϊβοντίνα με 1-0 εντός και 3-1 εκτός. Μπορεί το συνολικό σκορ (4-1) να μοιάζει άνετο, όμως δεν ήρθε τόσο εύκολα και αναίμακτα καθώς τα χρειάστηκε στη Σερβία μέχρι και το 85’ που έγινε το 1-2.

Ανάμεικτα αποτελέσματα και συναισθήματα στα πρόσφατα ματς και των δύο, όπου 3/6 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ήρθαν Over 2,5 ενώ για τον Άγιαξ το ποσοστό αυτό είναι 4/6.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι οι Ολλανδοί ενδεχομένως θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μπεργκβάιν και πιθανώς του Μπρόμπεϊ, που αμφότεροι αντιμετώπιζαν τραυματισμό, που μπορεί να λειτουργήσει θετικά και καθοριστικά για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο.

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(08/08, 21:00) Παναθηναϊκός-Άγιαξ 1Χ και Under 3,5 με απόδοση 2,05 στο Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0