Betpost

Ατρόμητη η Εθνική, φεύγει για ημιτελικά και το Pamestoixima... πληρώνει!

Ατρόμητη η Εθνική, φεύγει για ημιτελικά και το Pamestoixima... πληρώνει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σερβία την Τετάρτη (07/08) στα προημιτελικά του πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα «λιοντάρια» του Θοδωρή Βλάχου έχουν προκριθεί στα προημιτελικά και αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να παλέψουν με την ψυχή τους.

Αν και... λύγισαν κόντρα σε Κροατία, έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως αν πεισμώσουν θα πετύχουν ότι βάλει ο νους τους, κάτι που έκαναν κόντρα στην Ιταλία. Δεν είναι μόνο οι γρήγορες αντεπιθέσεις το «κλειδί», αλλά και η καλή άμυνα, η οποία απουσίαζε από τα δύο τελευταία παιχνίδια τους.

Οι Σέρβοι από την άλλη έχουν ήδη συγκεντρώσει τρεις ήττες κόντρα σε Ουγγαρία, Ισπανία και Αυστραλία, γεγονός που τους καθιστά ευάλωτους.

Η Εθνική μας έχει συναντηθεί με την Σερβία συνολικά 21 φορές, επομένως θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε και παλιούς γνώριμους. Οι Σέρβοι φαίνεται να διατηρούν τα ηνία με 15 συνολικά νίκες, έναντι των πέντε δικών μας και μιας ισοπαλίας.

Σε Ολυμπιακούς Αγώνες δύο φορές έχουν αναμετρηθεί, με τον έναν αγώνα να λήγει υπέρ της Σερβίας και τον άλλον ισόπαλο. Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας υπόψιν την πορεία των αντιπάλων μας έως τώρα στη διοργάνωση, οι Έλληνες αθλητές μπορούν, εφόσον συγκεντρωθούν, να πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16:35) Ελλάδα – Σερβία, 1 σε απόδοση 1.62 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0