Betpost

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Μάλμε προσφέρει… διπλασιασμό στη Novibet!

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Μάλμε προσφέρει… διπλασιασμό στη Novibet!

O ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μάλμε στη Σουηδία (06/08, 20:00) για να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στα playoffs του Champions League και υπόσχεται κέρδη στη Novibet!

ΠΑΟΚ και Μάλμε συγκρούονται για το πρώτο παιχνίδι τους στον τρίτο προκριματικό του Champions League σε μια αναμέτρησης που αναμένεται συναρπαστική.

Οι Σουηδοί, των οποίων το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη όπου είναι πρωτοπόροι, έχουν έτσι περισσότερα παιχνίδια στα ποδιά τους από τον ΠΑΟΚ. Βρίσκονται εδώ, μετά και την πρόκριση τους επί της Κλάκσβικ με συνολικό σκορ 6-4.

Ο «Δικέφαλος» από την άλλη, χρειάστηκε να νικήσει δύο φορές τη Μπάνια Λούκα για να προκριθεί και να την περάσει με συνολικό σκορ 4-2.

Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν με πολύ καλό ρυθμό και ποσοστά. Στα 5/6 τελευταία ματς της Μάλμε έχουν σημειωθεί Over 2,5 ενώ για τον Πρωταθλητή Ελλάδος το ποσοστό αυτό είναι 4/5.

Παράλληλα ένα πολύ σπουδαίο στατιστικό, είναι και τα ποσοστά των GG στα παιχνίδια των δύο ομάδων. ΠΑΟΚ με 4/5 τελευταία και Μάλμε με 5/6 συνηγορούν στην πρόταση που θα δείτε παρακάτω.

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(06/08, 20:00) Μάλμε-ΠΑΟΚ συνδυαστική επιλογή GG και Under 4,5 με απόδοση 2,12 στη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0