Betpost

Εύκολο γκολ για... δύο στο Μπόρνμουθ - Ράγιο και ξεκούραστο ταμείο από Interwetten!

Εύκολο γκολ για... δύο στο Μπόρνμουθ - Ράγιο και ξεκούραστο ταμείο από Interwetten!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για τη φιλική αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (04/08, 17:00) στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη Premier League και La Liga αντίστοιχα.  

Εν αναμονή της νέας σεζόν για Μπόρνμουθ και Ράγιο Βαγιεκάνο, οι οποίες ευρισκόμενες στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας, επιδιώκουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή αφετηρία τους.

Στο μεταξύ τους αυριανό παιχνίδι επιδιώκουν τη νίκη, με τη στοιχηματική απόδοση να έχει σημαντική διαφορά. Οι Άγγλοι (1.70 ο «άσσος») έχουν αιχμή του δόρατος τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν με 19 τέρματα (και της ιστορίας τους), Ντόμινικ Σολάνκε, ο οποίος «πολιορκείται» από την Τότεναμ του Νίκου Ποστέκογλου.

Προέρχονται από την ισοπαλία με την ουαλική Ρέξαμ (21/07, 1-1) και το εντυπωσιακό 6-5 από τη Άρσεναλ (25/07), τη στιγμή που οι Ίβηρες μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες από Γκιμαράες (20/07, 2-0) Χέρενφεν (25/07, 5-0) και Κόρντομπα (31/07, 5-3).
Οι δύο τελευταίες… πεντάρες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη σίγουρα και συνδυαστικά με την άνεση στο σκοράρισμα της Μπόρνμουθ και του Άγγλου αστέρα της η πρόταση του BN Sports είναι… ουδέτερη ως προς την έκβαση, όμως σαφέστατη για το εύκολο γκολ.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(04/08, 17:00) Μπόρνμουθ - Ράγιο Βαγιεκάνο G/G σε απόδοση 1.60 από την Interwetten

www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0