Betpost

Άπιαστη η Τουλούζ και κόντρα στην Εσπανιόλ σε καλή απόδοση από τη Novibet!

Άπιαστη η Τουλούζ και κόντρα στην Εσπανιόλ σε καλή απόδοση από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την φιλική αναμέτρηση της Εσπανιόλ με την Τουλούζ την Κυριακή (03/08).

Συνεχίζονται τα παγκόσμια φιλικά με πολλές ομάδες μάλιστα, να πραγματοποιούν tour ανά τον κόσμο για να ικανοποιήσουν τους θαυμαστές τους. Μια εκ των αναμετρήσεων της Κυριακής (03/08) που εμφανίζει σχετικό ενδιαφέρον είναι εκείνη μεταξύ Εσπανιόλ και Τουλούζ.

Η ομάδα της Βαρκελώνης επέστρεψε στα... σαλόνια της La Liga μετά από έναν χρόνο απουσίας, κάτι που κέρδισε με το σπαθί της. Είναι ετοιμοπόλεμη και αυτά τα φιλικά αποτελούν μια καλή προετοιμασία λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Η Τουλούζ από την άλλη, διύνησε μια μέτρια σεζόν τερματίζοντας στη μέση περίπου του βαθμολογικού πίνακα (11η). Παρόλα αυτά, έχει βγάλει ένα καλό πρόσωπο στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

Μια νίκη και μια ισοπαλία για την Εσπανιόλ. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία αντίστοιχα για την γαλλική ομάδα. Η Τουλούζ μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει τη Τζιρόνα, ενώ η γηπεδούχος απέσπασε μόλις μια ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά και νικήτρια της αναμέτρησης μπορεί να αναδειχθεί οποιαδήποτε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν λίγες πιθανότητες παραπάνω.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(20:00) Εσπανιόλ – Τουλούζ, Χ2 σε απόδοση 1.38 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0