Betpost

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι πληρώνουν με απόδοση 2,80 στη Novibet!

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι πληρώνουν με απόδοση 2,80 στη Novibet!

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται αντιμέτωπες την Κυριακή (04/08, 00:30) σε έναν φιλικό αγώνα έτοιμο να συναρπάσει αλλά… και να πληρώσει στην Novibet.

Άλλο ένα φιλικό επί αμερικανικού εδάφους για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την Premier League τα φετινής σεζόν.

Οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν άλλη μια σεζόν γεμάτη παράλογες μεταγραφικές επιλογές, νέο προπονητή, νέες ιδέες. Μια καλή δικαιολογία για την, επιεικώς μέτρια εικόνα τους μέχρι τώρα στα φιλικά, με μοναδική νίκη αυτή κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα με 3-0 αλλά και με δύο πέναλτι. Μετράνε μέχρι στιγμής στα τρία φιλικά που έδωσαν 3/3 Over 2,5 και 2/3 GG

Οι «Πολίτες» από την άλλη, παρουσιάζουν επίσης ένα μέτριο πρόσωπο στα φιλικά έχοντας τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, μετρά πολλές απουσίες που σίγουρα επηρεάζουν την απόδοσή της. Ως τώρα το κοντέρ της γράφει 3/3 GG και ταυτόχρονα Over 4,5!

 Ένα φιλικό μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε κατάληξη. Ωστόσο λίγο ότι η ομάδα του Ένζο Μαρέσκα έβαζε δύσκολα στους πρωταθλητές, στα μεταξύ τους ματς πέρυσι, λίγο το ότι ο ίδιος υπήρξε βοηθός του Γκουαρντιόλα, γέρνουν την πλάστιγγα προς τους «Μπλε».

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(04/08, 00:30) Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 1Χ και Over 2,5 με απόδοση 2,80 στη Novibet.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0