Betpost

Ώρα για El Classico και η Interwetten πληρώνει στο… 2.45!

Ώρα για El Classico και η Interwetten πληρώνει στο… 2.45!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση μεταξύ της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (4/8 02:00) για την καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Τι πιο εντυπωσιακό, λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, με ένα «φιλικό» El Classico! Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης σε μία μάχη που προμηνύει τη συναρπαστική χρονιά που έρχεται.

Η Μπαρτσελόνα έχει περάσει δύσκολες μέρες αν σκεφτεί κανείς τους συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών παικτών της, με τελευταίο τον Πέδρι στο Euro 2024 με την εθνική Ισπανίας. Παρ΄όλα αυτά, προσπαθεί να ορθοποδήσει πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στην προετοιμασία της.

Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης, έχει σίγουρα το τίτλο του φαβορί για την αναμέτρηση, έστω και στη διαδικασία ενός φιλικού. Το Classico όμως είναι πάντα σημαντικό για τους δύο «αιώνιους» και μία νίκη δίνει το «ψυχολογικό» προβάδισμα για τους επερχόμενους μεταξύ τους αγώνες.

Συνοπτικά, η πρόταση του ΒΝ Sports:

(4/8 02:00) Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, να σκοράρει η Ρεάλ Μαδρίτης και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.45 από την Ιnterwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0