Betpost

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ συγκρούονται και… πληρώνουν στο Pamestoixima!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ συγκρούονται και… πληρώνουν στο Pamestoixima!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετράται με την Λίβερπουλ (04/08, 02:30) σε ένα φιλικό το οποίο τραβάει όλα τα βλέμματα. Δείτε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports.

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, λίγο πριν την αναμενόμενη έναρξη της Premier League, δίνουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Φυσικά, μόνο φιλικό δεν μπορεί να είναι ένα παιχνίδι όταν συγκρούονται αυτές οι δύο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν παρουσιάσει ένα θετικό πρόσωπο στα μέχρι τώρα φιλικά, έχοντας καταγράψει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα. Χαρακτηριστικά τα 2/4 ήταν Goal Goal και Over 2,5 ενώ τα άλλα δύο No Goal και Under 2,5.

Παρόλο αυτά, ο μεγαλύτερος πομνοκέφαλος για τον Έρικ Τεν Χάαγκ, είναι για άλλη μια σεζόν, οι τραυματισμοί. Μαλάσια, Άντονι, Ράσφορντ, Χόιλουντ και Γιορό δεν θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν από τον Ολλανδό τεχνικό.

Οι «Ρεντς» από την άλλη, επίσης έδειξαν καλά δείγματα στα δύο φιλικά που έδωσαν μέχρι και σήμερα, καταγράφοντας μία νίκη με τη Μπέτις με 1-0 και άλλη μια κόντρα στην Άρσεναλ με 2-1.

Νέος προπονητής, νέα φιλοσοφία και με το πρωτάθλημα να πλησιάζει, το φιλικό αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για τον έτερο Ολλανδό προπονητή, Άρνε Σλοτ, να κάνει και να καταγράψει πολύτιμες παρατηρήσεις ενόψει της συνέχειας.

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(04/08, 02:30) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ Χ2 και Under 4,5 με απόδοση 1,97 στο Pamestoixima.


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0