Betpost

Ιαπωνία και Ισπανία για τον τριπλασιασμό στην Interwetten!

Ιαπωνία και Ισπανία για τον τριπλασιασμό στην Interwetten!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και Ιαπωνία με Ισπανία, συγκρούονται την Παρασκευή (02/08, 18:00) για το τουρνουά ποδοσφαίρου, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Ιαπωνία και Ισπανία αναμετρώνται για μια θέση στα ημιτελικά του ποδοσφαιρικού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια θέση που θα τους βάλει στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Από τη μία οι Ιάπωνες, πραγματοποιούν μια αψεγάδιαστη πορεία, κατά την οποία έμειναν αήττητοι στη φάση των ομίλων χωρίς να δεχτούν γκολ ενώ ταυτόχρονα έχοντας πετύχει 7 (3/3 No Goal, 2/3 Under 2,5). Αντίπαλοί της εκεί ήταν το Ισραήλ, Μάλι και η Παραγουάη.

Η «φούρια ρόχα» από τη μεριά της νίκησε δύο από τα τρία παιχνίδια που έδωσε, με την ήττα της να προέρχεται από την  Αίγυπτο με 2-1. Έχουν 3/3 ματς με Goal Goal και Over 2,5. Οι ομάδες που αντιμετώπισαν ήταν η Αίγυπτος, Δομινικανή Δημοκρατία και το Ουζμπεκιστάν.

Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες, χωρίς να υπάρχει κάποιος που υπερτερεί ξεκάθαρα για αυτό και καταλήγουμε στην επιλογή που θα… τους αφήσει όλους χαρούμενους.

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(02/08, 18:00) Ιαπωνία-Ισπανία να υπάρξει παράταση στο παιχνίδι σε απόδοση 3,05 στην Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0