Betpost

H Boϊβοντίνα «σκαρώνει» μεγάλη έκπληξη και η Novibet προσφέρει ανεπανάληπτα κέρδη!

H Boϊβοντίνα «σκαρώνει» μεγάλη έκπληξη και η Novibet προσφέρει ανεπανάληπτα κέρδη!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από τη Novibet για την κρίσιμη ρεβάνς μεταξύ της Βοϊβοντίνα και του Άγιαξ (21:00) για τα προκριματικά εισόδου στο Europa League.

Για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League, η σερβική Βοϊβοντίνα, υποδέχεται στο Νόβι Σαντ τον Άγιαξ και το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 υπέρ του Αίαντα) σε συνδυασμό με το γεγονός πως η θερινή ραστώνη δεν λειτουργεί υπέρ των φαβορί, δημιουργεί την τέλεια συνθήκη για μία έκπληξη «μεγατόνων» σε αυτό το ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται πως στον πάγκο των Σέρβων κάθεται ο παλαιός μας γνώριμος από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Μαυροβούνιος τεχνικός, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος έχει… συμμαζέψει αισθητά την εικόνα της Βοϊβοντίνα. Επίσης το γεγονός πως το σερβικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, επομένως ο βαθμός ετοιμότητας των Σέρβων είναι υψηλότερος από εκείνον των Ολλανδών, είναι μία συνθήκη που ενδέχεται να παίξει και εκείνη τον ρόλο της.

Ωστόσο, η ποιότητα του «Αίαντα» δεν πρέπει να υποτιμηθεί, είναι δεδομένη και μάλιστα με το παραπάνω, καθώς και στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα από το Άμστερνταμ κέρδισε, δίχως όμως να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσής της. To ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού, εφόσον προκριθεί από τη ρεβάνς με την Μπότεφ, είναι αμφίρροπο και η Novibet προσφέρει πληθώρα επιλογών. Η ομάδα του BN Sports θα πάει με μία πραγματικά τρελή στοιχηματική επιλογή.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:00) Βοϊβοντίνα – Άγιαξ, να προκριθεί η Βοϊβοντίνα στα πέναλτι σε απόδοση 25.00 από τη Novibet.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0