Betpost

Ο Παναθηναϊκός αποδρά από τη Βουλγαρία με απόδοση 3.10 στο Pamestoixima!

Ο Παναθηναϊκός αποδρά από τη Βουλγαρία με απόδοση 3.10 στο Pamestoixima!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βουλγαρία, για να αντιμετωπίσει την Μπότεφ Πλόβντιβ (01/08, 21:00) για τον επαναληπτικό αγώνα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, προσφέροντας δυνατή απόδοση στο Pamestoixima.

Η ώρα της ρεβάνς, με την Μπότεφ, για τον Παναθηναϊκό έχει φτάσει. Οι «πράσινοι» έχοντας ως εφόδιο τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ, πάνε για την πρόκριση και μόνον για αυτή.

Στην πρώτη αναμέτρηση, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο δεν έπεισε, πλήρωσε τα αμυντικά της σφάλματα αλλά παρόλο αυτά νίκησε και συνεχίζει να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, η ανωτερότητα του «τριφυλλιού» ήταν εμφανής και έτσι αναμένεται και στο παιχνίδι της Τετάρτης (01/08).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα προσπαθήσει να «σβήσει» τις ανορθογραφίες που παρατήρησε στην Αθήνα, αλλά το γεγονός πως είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν καθώς και το ότι διεξάγεται εκτός έδρας, είναι ικανά για να επηρεάσουν την τελική έκβαση.

Η άμυνα του Παναθηναϊκού, δείχνει μέχρι στιγμής και στην προετοιμασία, πως χρήζει βελτίωσης αλλά ο χρόνος πιέζει και η Μπότεφ απέδειξε πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι στο κόντρα παιχνίδι.

Η πρόταση του BN Sports:

(01/08, 21:00) Μπότεφ Πλοβντιβ-Παναθηναϊκός Νίκη Παναθηναικού και GG με απόδοση 3,10 στο Pamestoixima.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0