Betpost

«Χρυσά» τα λιοντάρια του Θοδωρή Βλάχου για έως και... οκταπλάσια κέρδη από την Interwetten!

«Χρυσά» τα λιοντάρια του Θοδωρή Βλάχου για έως και... οκταπλάσια κέρδη από την Interwetten!

Η Εθνική ανδρών στο πόλο έχει στο ρόστερ της παίκτες που μπορούν να της χαρίσουν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Μετά το ασημένιο στο Τόκιο ήρθε η ώρα να κάνουν την υπέρβαση στο Παρίσι, κάτι για το οποίο η Interwetten προσφέρει... υψηλές αποδόσεις.

Το υδάτινο στοιχείο στην Ελλάδα είναι ισχυρό και αν μη τι άλλο αυτό που έχει φέρει τις περισσότερες διακρίσεις στη χώρα μας. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες παρόλα αυτά, έχουν να αντιμετωπίσουν «θηρία», γι’ αυτό και το χρυσό ακόμη δεν έχει αποκτηθεί.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως Έλληνες παίκτες αγωνίζονται στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, με τον Στέλιο Αργυρόπουλο – Κανανακάκη μάλιστα, να κατακτά το Champions League 2024 με την Φερεντσβάρος.

Σίγουρα Ουγγαρία, Ισπανία και Ιταλία είναι χώρες που δύσκολα μπορούν να «υποταχθούν», ενώ η πρώτη κυριαρχεί στην διοργάνωση με οκτώ χρυσά μετάλλια στο άθλημα της υδατοσφαίρισης, τα περισσότερα από κάθε άλλη χώρα.

Παρόλα αυτά, εδώ και μια δεκαετία περίπου η ελληνική ομάδα σταδιακά εξελίσσεται και ανεβαίνει, ενώ το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, που δεξήχθησαν στο Τόκιο το 2021, έδειξε πως υπάρχει «δίψα» για την... υπέρτατη διάκριση.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου είναι πολυτάλαντο, καλά συγκροτημένο, συγκεντρωμένο και με τεράστια όρεξη για σκληρή δουλειά και προπόνηση που θα φέρουν το χρυσό μετάλλιο στα χέρια τους.

Και εμείς όμως, μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι. Μπορεί στην Interwetten να κατέχουν την πέμπτη θέση ως πιθανοί νικητές της διοργάνωσης, όμως με απόδοση 8.50 αρκεί να πιστέψουμε πως θα κάνουν το «θαύμα» τους, παίρνωντας την πρωτιά, και εμείς αμέτρητα... κέρδη!

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Υδατοσφαίριση, Νικητής Ελλάδα σε απόδοση 8.50 από την Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0