Betpost

Έλληνες και Ισπανοί οδηγούν το σκορ σε υψηλά επίπεδα για τον «τετραπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Έλληνες και Ισπανοί οδηγούν το σκορ σε υψηλά επίπεδα για τον «τετραπλασιασμό» από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ της Ισπανίας και της Εθνικής μας ομάδας (12:00, ΕΡΤ1) για το Ολυμπιακό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης!

Ο νικητής «τα παίρνει όλα» και ο χαμένος… χάνεται. Ισπανία εναντίον Ελλάδας για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να μην έχει περιθώρια ήττας. Κάτι που ισχύει ασφαλώς και για την ομάδα που καθοδηγεί ο εμπειρότατος, Σέρτζιο Σκαριόλο. Το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο με τις ποιοτικές και αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων να είναι πραγματικά μικρές.

Η Ελλάδα όμως διαθέτει στο ρόστερ της ένα ατού, το οποίο η Ισπανία δεν μπορεί να φανταστεί, ούτε να βρει εύκολα τους τρόπους να το περιορίσει. Διαθέτει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αναμένεται να διαδραματίσει ρόλο κλειδί σε αυτό τον άτυπο τελικό μεταξύ των δύο μεσογειακών χωρών. Η πρόταση του BN Sports με την συνδρομή του Pamestoixima έχει ενδιαφέρον και προ(σ)καλεί τους τολμηρούς.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(12:00, ΕΡΤ1) ΙσπανίαΕλλάδα, Over 175,5 πόντους σε απόδοση 3.85 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0