Betpost

Η Αργεντινή το κάνει ξανά: Σκοράρει, κερδίζει και «διπλασιάζει» στη Novibet, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Η Αργεντινή το κάνει ξανά: Σκοράρει, κερδίζει και «διπλασιάζει» στη Novibet, στους Ολυμπιακούς Αγώνες!
Ουκρανία και Αργεντινή αναμετρώνται στην αυλαία - θρίλερ του δεύτερου ομίλου των Ολυμπιακών Αγώνων και η Novibet επιλέγει την «Αλμπισελέστε» για το Over και την πρόκριση. 

Ξεκίνησε απρόσμενα, εξελίχθηκε με ανατροπές και το ίδιο εντυπωσιακά αναμένεται να ολοκληρωθεί: η τετραπλή ισοβαθμία στον δεύτερο όμιλο προϋποθέτει συγκινήσεις, αγωνιστικές και στοιχηματικές, με τις Ουκρανία και Αργεντινή να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη και την θριαμβευτική πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αμφότερες κλήθηκαν να κάνουν το αυτονόητο την προηγούμενη αγωνιστική και με τα εκατέρωθεν τρίποντα να προετοιμάσουν τους εαυτού τους για την αυριανή υπέρβαση, όντας ουσιαστικά οι… ηθικοί αυτουργοί της τετραπλής ισοβαθμίας.

Παρά την κοινή τους πορεία, η διαφορά στον «άσσο» είναι σημαντική (4.90 και 1.67 αντίστοιχα) με την πλάστιγγα της απόδοσης να γέρνει, εν τέλει, υπέρ της ομάδας του Χαβιέρ Μαστσεράνο, χάρη, αφενός στον χαρακτήρα τον οποίο επιδεικνύει, αφετέρου στην πρόσφατη… στοιχηματική προϊστορία που η ίδια δημιούργησε με την ανατροπή επί του Ιράκ την προηγούμενη εβδομάδα (27/07, 3-1), στην οποία το over 1.5 είχε επιβεβαιωθεί ήδη από το ημίχρονο.

Αυτή την απόδοση φαίνεται πως… ακολουθεί πιστά και στα τελευταία της τρία παιχνίδια (νίκη – ισοπαλία – ήττα), όπου και το over 1.5 επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ((3-1, 1-2, 1-1), δείχνοντας, έτσι, το δρόμο για... ταμείο σε BN Sports και Novibet. 

Η πρόταση του BN Sports:

(30/07, 18:00) Ουκρανία - Αργεντινή 2 και Over 1.5 στο 2 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0