Betpost

Οι γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ δεν... χάνει στο πόλο για σίγουρα κέρδη από την Interwetten!

Οι γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ δεν... χάνει στο πόλο για σίγουρα κέρδη από την Interwetten!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση των γυναικείων ομάδων πόλο των ΗΠΑ και Ισπανίας την Δευτέρα (29/07) στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι γυναικείες ομάδες πόλο των ΗΠΑ και της Ισπανίας θα αναμετρηθούν την Δευτέρα (29/07) και η «μάχη» προβλέπεται σκληρή. Είναι ο όμιλος στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική μας, η οποία δέχθηκε βαριά ήττα από τις Αμερικανίδες.

Αν και το ευρωπαϊκό πόλο φημίζεται για την πιο σκληρή προσέγγιση των παιχνιδιών σε σχέση με το αμερικανικό, οι ΗΠΑ φαίνεται να θριαμβεύουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Άλλωστε, έχουν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις και τίποτα δεν τις σταματά.

Η Ισπανία είναι όμως, μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ενώ μπήκε στην πρεμιέρα... με το δεξί, αποκομίζοντας μια άνετη νίκη κόντρα στην οικοδέσποινα Γαλλία.

Ένα στατιστικό το οποίο ξεχωρίζει παρόλα αυτά, είναι πως όσες φορές έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους στο παρελθόν, οι ΗΠΑ έχουν χάσει μόνο μια φορά, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και αυτό μετά από πέναλτι.

Οι Ισπανίδες έχουν τα κότσια να πολεμήσουν τις αντιπάλους τους και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως οι Αμερικανίδες αποτελούν υπερδύναμη στο άθλημα του πόλο και την εν λόγω διοργάνωση.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16:35) ΗΠΑ Γ – Ισπανία Γ, 1 σε απόδοση 1.33 από την Interwetten

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0