Betpost

Η Ελλάδα ολοταχώς για μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τουρνουά και το Pamestoixima σχεδόν εξαπλασιάζει!

Η Ελλάδα ολοταχώς για μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τουρνουά και το Pamestoixima σχεδόν εξαπλασιάζει!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima που αφορά την «Γαλανόλευκη» και μία πρόταση για μακροχρόνιο στοίχημα!

Η Εθνική μας μπορεί να ηττήθηκε από τον Καναδά, από μία ομάδα που «βάζει πλώρη» για το βάθρο και τη ζώνη των μεταλλίων, ωστόσο ανέδειξε τις πλούσιες αρετές που διαθέτει, απειλώντας τους NBAers Καναδούς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και υψώνοντάς τους πολύ δύσκολο εμπόδιο.

Όλα δείχνουν πως η μονομαχία της «Γαλανόλευκης» με την Ισπανία, θα κρίνει πολλά για τις τύχες του πρώτου ομίλου (30/07 – 12:00, ΕΡΤ1), καθώς ο νικητής και μόνο αυτός θα έχει κάτι παραπάνω από ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης στην οκτάδα του Ολυμπιακού Τουρνουά καλαθοσφαίρισης. Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, όπως άλλωστε αρμόζει σε μία αναμέτρηση με δύο παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού μπάσκετ, δύο ομάδες έμπειρες, οι οποίες θα παίξουν «τελικό».

Η Ελλάδα σε σύγκριση με τους Ισπανούς διαθέτει… Γιάννη και η παράμετρος αυτή αναμένεται να διαδραματίσει τον ρόλο της, στη συνέχεια της διοργάνωσης και φυσικά και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αυστραλία την τελευταία αγωνιστική.

Με τον Σπανούλη, να έχει ενσταλάξει την αγωνιστική του φιλοσοφία στην ομάδα, το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεδομένα θα είναι αξιόμαχο. Ανεξαρτήτως αντιπάλου. Όπως επίσης δεδομένο είναι πως θα έχει και την ευκαιρία να παίξει σε έναν προημιτελικό, καθώς με βάση το τι συμβαίνει και στους άλλους ομίλους, μία νίκη ενδέχεται να της αρκεί γι’ αυτό τον σκοπό. Επίσης, έχει αγωνιστεί ήδη ενάντια στον πιο ισχυρό αντίπαλο του ομίλου, τον Καναδά, δίχως αυτό να σημαίνει πως Ισπανία και Αυστραλία είναι του χεριού της. Κάθε άλλο, αλλά αντίστοιχα και η Εθνική μας ομάδα, δεν είναι μία ομάδα που οι αντίπαλοί της μπορούν και θα πρέπει να υποτιμήσουν.

Συνοπτικά, η μακροχρόνια στοιχηματική πρόταση του BN Sports:

Ολυμπιακοί Αγώνες μπάσκετ ανδρών, να κερδίσει η Ελλάδα μετάλλιο σε απόδοση 5.50 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0