Betpost

«Οδοστρωτήρας» η Γαλλία του Ανρί για διπλασιασμό από τη Novibet!

«Οδοστρωτήρας» η Γαλλία του Ανρί για διπλασιασμό από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γουινέα το Σάββατο (27/07) εν όψει της 2ης αγωνιστικής στους Ολυμιακούς Αγώνες.

Ασταμάτητο ποδοσφαιρικό θέαμα αυτό το καλοκαίρι, μιας και η δράση συνεχίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Σάββατο (27/07) η Γαλλία θα υποδεχθεί τη Γουινέα στην 2η αγωνιστική, με την πορεία των «μπλε» στο Euro 2024 να λήγει άδοξα. Με άλλη ομάδα όμως, και προπονητή τον Ανρί στους Ολυμπιακούς έχουν την ευκαιρία να εξιλεωθούν, πόσο μάλλον τώρα που φιλοξενούν μια τόσο φαντασμαγορική και σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Κέρδισαν με «τριάρα» τις ΗΠΑ και σκοπεύουν να φέρουν νίκη κόντρα και στη Γουινέα. Οι φιλοξενούμενοι με μόλις τέσσερις συμμετοχές ανά τα χρόνια στην διοργάνωση υπολείπονται εμπειρίας, όμως και η πορεία των Γάλλων εμφανίζει αστάθεια.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά στο παρελθόν, το μακρινό 1968, όπου η Γαλλία είχε επιβληθεί πανηγυρικά. Η γηπεδούχος έχει ξεκάθαρα το... πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Μια ομάδα με νεαρούς παίκτες, με εξαίρεση τον Λακαζέτ, αλλά και ένα ανερχόμενο όνομα στην προπονητική, τον Τιερί Ανρί, υπόσχεται να εκτελέσει επιτυχώς τα καθήκοντά της με μοναδικό στόχο το χρυσό.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Γαλλία – Γουινέα, 1 και Under 3.5 σε απόδοση 2.00 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0