Betpost

Ο Ολυμπιακός κινείται σε χαμηλό τέμπο και διπλασιάζει στην Interwetten!

Ο Ολυμπιακός κινείται σε χαμηλό τέμπο και διπλασιάζει στην Interwetten!

Ολυμπιακός και Ναϊμέγκεν θα βρεθούν αντιμέτωποι (27/07, 16:30) σε μια φιλική αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας και των δύο ομάδων. Δείτε την πρόταση του BN Sports.

Τέταρτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο αυτή τη φορά την Ναϊμέγκεν. Πρόκειται μάλιστα για ένα back to back αγώνα για τους «ερυθρόλευκους», που την προηγούμενη μέρα έφεραν ισοπαλία 2-2 με την Αλ Καντισίγια.

Πιθανώς θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην φρεσκάδα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αν και σε ένα φιλικό πάντα υπάρχουν πολλές αλλαγές, δοκιμές και «αλχημείες» από τους προπονητές.

Ο Ολυμπιακός στα προηγούμενα τρία φιλικά που έχει δώσει έχει 1 νίκη 1 ισοπαλία και μία ήττα, με 2/3 να είναι 2,5 γκολ και ταυτόχρονα NG.

Οι Ολλανδοί από την άλλη έχουν δώσει μόλις δύο φιλικά όπου έχασαν σε αμφότερα. Ένα Over 2,5 και GG και το άλλο Under 2,5 και NG.

Οι Πειραιώτες είναι το φαβορί και ανώτερη ομάδα, ωστόσο οι αλλαγές που θα υπάρξουν στα πρόσωπα ενδεχομένως θα επηρεάσουν την αποδοτικότητά του.

Δείτε την πρόταση του BN Sports:

(27/07, 16:30) Ναϊμέγκεν-Ολυμπιακός  UNDER 2,5 γκολ με απόδοση 2,05 στην Interwetten.Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0