Betpost

Ο Παναθηναϊκός κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ και το Pamestoixima προσφέρει «τετραπλασιασμό»

Ο Παναθηναϊκός κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη Μπότεφ Πλόβντιβ και το Pamestoixima προσφέρει «τετραπλασιασμό»

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού και της Μπότεφ Πλόβντιβ για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League (21:00).

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, με αντίπαλο τη βουλγάρικη, Μπότεφ Πλόβντιβ, η οποία στον πρώτο προκριματικό γύρο άφησε εκτός τη Μάριμπορ. Το «τριφύλλι» χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να θέσει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ισχυρά θεμέλια πρόκρισης και να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με το δεξί. Με τον Παναθηναϊκό να στερείται επιλογών, ιδίως στις θέσεις των εξτρέμ και με τον Φώτη Ιωαννίδη να μην υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο τουλάχιστον για τα διπλά παιχνίδιa με τη Μπότεφ, οι «πράσινοι» επιθυμούν, και η πραγματικότητα είναι πως πρέπει, να πάρουν ό,τι χρειάζονται ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Αυτό θα τους δώσει χρόνο να οργανώσουν και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις τους, προσφέροντας νέα δυναμική και περισσότερη ουσία στην ομάδα. Από την πλευρά της, η Μπότεφ δεν πρέπει να υποτιμηθεί, είναι μία ομάδα που αγωνίζεται σε νέο γήπεδο και η εξέλιξη αυτή έχει φέρει αέρα ανανέωσης στην ομάδα. Όπως και το γεγονός πως απέκλεισε τη Μάριμπορ, αν και η αναμέτρηση ενάντια στους Σλοβένους ήταν έτσι κι αλλιώς αμφίρροπη. Η ομάδα του BN Sports και το Pamestoixima θα σας προτείνει μία ελκυστική στοιχηματική επιλογή.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(21:00) ΠαναθηναϊκόςΜπότεφ Πλόβντιβ, Παναθηναϊκός και Under 2.50 σε απόδοση 3.80 από το  Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0