Betpost

Η ώρα των γκολ και η ώρα του... Άγιαξ να διπλασιάσει στο Pamestoixima!

Η ώρα των γκολ και η ώρα του... Άγιαξ να διπλασιάσει στο Pamestoixima!

Άγιαξ και Βοϊβοντίνα έρχονται αντιμέτωπες (25/07, 21:30) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και ο «Αίαντας» είναι έτοιμος να προσφέρει διπλασιασμό στο Pamestoixima!

Με ελληνικό ενδιαφέρον το ζευγάρι Άγιαξ- Βοϊβοντίνα, καθώς σε ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού, θα αντιμετωπίσει όποια από τις δύο περάσει.

Οι Ολλανδοί προέρχονται από μια περίεργη χρονιά, που για κάποιο διάστημα βρίσκονταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Εν τέλει κατάφερε και αντέστρεψε το κλίμα, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση οδηγώντας τον στα προκριματικά του Europa League.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του, ακόμα και σε μια σεζόν όπως αυτή, ήταν το σκοράρισμα. Είναι ενδεικτικό πως στα τελευταία δέκα ματς που έδωσε, τα οκτώ ήταν με Over 2,5 γκολ με τέσσερα από αυτά να είναι Over 3,5.

Η Βοϊβοντίνα είναι στα χαρτιά το αουτσάιντερ αυτού του ζευγαρώματος. Πέρυσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, πολύ μακριά από την κορυφή. Δυνατό της χαρτί, ότι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα στη Σερβία, όπου στην πρώτη αγωνιστική έκανε διπλό στην έδρα της Τέκστιλατς με 3-1.

Μοιάζει αρκετά δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά, παρόλο αυτά ο Άγιαξ είναι άλλη υπόθεση και δύσκολα θα μπορέσει να αποσπάσει αποτέλεσμα.

Η πρόταση του BN Sports:

Άγιαξ-Βοϊβοντίνα (25/07, 21:30) 4-6 γκολ σε απόδοση 2,05 στο Pamestoixima
.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0