Betpost

Ο ΠΑΟΚ νικάει αλλά το ασιατικό χάντικαπ ισορροπεί τις αποδόσεις στο Pamestoixima!

Ο ΠΑΟΚ νικάει αλλά το ασιατικό χάντικαπ ισορροπεί τις αποδόσεις στο Pamestoixima!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα (24/07, 20:30) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League σε ένα παιχνίδι που, θεωρητικά είναι το φαβορί. Δείτε την επιλογή του BN Sports για την αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την ευρωπαϊκή του περιπέτεια με πρώτο εμπόδιο, τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Ο «δικέφαλος του βορρά» ξεκινάει τη φετινή σεζόν με υψηλές βλέψεις και θα προσπαθήσει να κάμψει την αντίσταση των Βόσνιων.

Η εικόνα του στα μέχρι τώρα φιλικά μπορεί  να μην ήταν πειστική, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μάλιστα, να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της.

Παρόλα αυτά όταν μιλάμε για επίσημο παιχνίδι, η κουβέντα αμέσως αλλάζει. Οι φετινοί στόχοι του ΠΑΟΚ είναι τέτοιοι που δεν του επιτρέπουν να κοιτάζει κάτι λιγότερο από τη νίκη που θα τον κάνει να πάει με ασφάλεια στη ρεβάνς της Μπάνια Λούκα.

Ωστόσο, όντας το πρώτο επίσημο τεστ και σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα προβλήματα στα μετόπισθεν, προβλέπεται οι Θεσσαλονικείς να υπερέχουν αλλά να μην πάνε τη διαφορά σε ακραία επίπεδα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις επιλογές ασιατικού χάντικαπ που προσφέρονται από το Pamestoixima, βοηθούν στην τελική πρότασή μας, που είναι ήττα Μπόρατς Μπάνια Λούκα αλλά με Ασιατικό Χάντικαπ +2,5.

Δείτε αναλυτικά την πρόταση του BN Sports:

(24/07, 20:30) ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Μπόρατς Μπάνια Λούκα με Ασιατικό Χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,97 στο Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0