Betpost

Η Μάλμε «πυροβολεί» την Κλάκσβικ και διπλασιάζει στην Interwetten!

Η Μάλμε «πυροβολεί» την Κλάκσβικ και διπλασιάζει στην Interwetten!

Μάλμε και Κλάκσβικ συναντιούνται την Τρίτη (23/07, 20:00) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League σε ένα παιχνίδι με καθαρό φαβορί τους Σουηδούς. Δείτε την πρόταση του BN Sports.

Το ζευγάρι Μάλμε-Κλάκσβικ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, φαντάζει να έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε ωστόσο απέδειξε και πέρυσι πως δεν πρέπει να τη ξεγράφεις και να την υποτιμάς.

Με χρηματιστηριακή αξία μικρότερη κατά 42 εκατ. ευρώ, το έργο τους αναμένεται δύσκολο. Μπάλα όμως δεν παίζουν τα νούμερα. Ή μήπως παίζουν;

Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά. Η Κλάκσβικ βρίσκεται τρίτη στο πρωτάθλημα, έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έδωσε με 2/4 να σημειώνονται Over 2,5 γκολ.   

Από την άλλη η Μάλμε, σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, βρίσκεται πρώτη με 38 βαθμούς. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της, τα επτά ήρθαν Over 2,5 γκολ ενώ τρία από αυτά ήρθαν Over 4,5. Ταυτόχρονα, σε 5/6 σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Τα νούμερα μας δείχνουν ότι οι ομάδες σκοράρουν και ειδικά το φαβορί, γεγονός που «βοηθάει» στην επιλογή μας στην Interwetten, που υπόσχεται διπλασιασμό!

Δείτε αναλυτικά την πρόταση του BN Sports:

(23/07, 20:00) Μάλμε - Κλάκσβικ, 1 και Over 3,5 γκολ με απόδοση 2,25 στην Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0