Betpost

Η Φενέρμπαχτσε «εκτελεί» τη Λουγκάνο σε απόδοση 2.10 από το Pamestoixima!

Η Φενέρμπαχτσε «εκτελεί» τη Λουγκάνο σε απόδοση 2.10 από το Pamestoixima!

Η στοιχηματική πρόταση του ΒΝ Sports από την Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ της Λουγκάνο με την Φενέρμπαχτσε  (23/7 21:30) για τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Champions League!

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς μπαίνουν οι Λουγκάνο και Φενέρμπαχτσε που διεκδικούν μία θέση στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Η Λουγκάνο ξεκίνησε δυναμικά στο πρωτάθλημα Ελβετίας με νίκη απέναντι στη Γκράσχοπερς και φαίνεται έτοιμη για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Αγωνίζεται σε διαφορετική έδρα για το Champions League, όμως ο κόσμος της θα είναι εκεί να υποστηρίξει τη δύσκολη αποστολή της ομάδας.

Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε αποτελεί το φαβορί της αναμέτρησης. Με πολύ καλή πορεία την προηγούμενη σεζόν στο Europa Conference League, όταν και την απέκλεισε ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά, θα έχει μία ακόμα ευκαιρία φέτος στην πρώτη διοργάνωση της UEFA. Χωρίς να έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας και με πολλούς αγώνες στην καλοκαιρινή της προετοιμασία, θα παίξει το «σκληρό» της γνώριμο παιχνίδι.

Συνοπτικά, η πρόταση του ΒΝ Sports:

(23/7 21:30) Λουγκάνο – Φενέρμπαχτσε 2 και over 1.5 σε απόδοση 2.10 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0