Betpost

Η Βάσκο Ντε Γκάμα δίνει συνέχεια στο... αήττητο σερί για τον «τετραπλασιασμό» από τη Novibet!

Η Βάσκο Ντε Γκάμα δίνει συνέχεια στο... αήττητο σερί για τον «τετραπλασιασμό» από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Βάσκο Ντε Γκάμα την Κυριακή (21/07) στο πλαίσιο της βραζιλιάνικης Serie A.

Το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υπόσχεται θέαμα και σκληρές αναμετρήσεις, ακόμη και όταν δεν αγωνίζονται οι μεγαλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Serie A βρίσκεται ήδη στην 18η αγωνιστική και η Ατλέτικο Μινέιρο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Κυριακή (21/07) την Βάσκο Ντε Γκάμα.

Μέτριες εμφανίσεις έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες, όμως προς το παρόν διεκδικούν από μια θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβάσει ρυθμούς, με αποτέλεσμα να παραμένουν άχαστοι στους πέντε τελευταίους τους αγώνες, με τέσσεριε νίκες και μια ισοπαλία.

Από την άλλη, η οικοδέσποινα δεν μπορεί να βρει τα πατήματά της και εμφανίζει αστάθεια, κάτι το οποίο φαίνεται και από τα αποτελέσματά της στις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Χρειάζεται, παρόλα αυτά τη νίκη, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με την Βάσκο Ντε Γκάμα να έχει συνήθως τον πρώτο λόγο στην έκβαση του αγώνα και του τελικού αποτελέσματος.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Ατλέτικο Μινέιρο – Βάσκο Ντε Γκάμα, 2 σε απόδοση 4.25 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0