Betpost

Εξοντωτική μάχη μεταξύ Τσιτσιπά και Μπερετίνι στο Gstaad και άνετος διπλασιασμός από το Pamestoixima!

Εξοντωτική μάχη μεταξύ Τσιτσιπά και Μπερετίνι στο Gstaad και άνετος διπλασιασμός από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ματέο Μπερετίνι για τον ημιτελικό του ATP Swiss Open Gstaad!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος στον δεύτερο ημιτελικό του ATP Swiss Open Gstaad (14:30) αντιμετωπίζει τον φίλο του, Ματέο Μπερετίνι. To Head-to-Head μεταξύ των δύο φίλων και αντιπάλων βρίσκεται στο 3-0 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή, με τον Τσιτσιπά να δείχνει σε θέση να το επεκτείνει. Κίνητρό του, η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση ενός τίτλου που αναμένεται να ανεβάσει την ψυχολογία του Τσιτσιπά.

Σε χωμάτινη επιφάνεια, ο Έλληνας διαθέτει το προβάδισμα. Από την άλλη, ο Mr. “Hammer έπειτα από μεγάλη αποχή και συνεχείς τραυματισμούς που τον απομακρύνουν διαρκώς από την ελίτ, αναζητά εξιλέωση. Με όπλο το δυνατό του σερβίς, ο Ιταλός μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το Pamestoixima διαθέτει ελκυστικές επιλογές για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και η ομάδα του BN Sports θα κάνει μία πρόβλεψη που αξίζει το ρίσκο.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(14:30) Στέφανος ΤσιτσιπάςΜατέο Μπερετίνι, προβλέπουμε πως το παιχνίδι θα κριθεί στα τρία σετ σε απόδοση 2.07 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0