Betpost

Η Γουέστ Χαμ «ισοπεδώνει» τη Φερεντσβάρος και το Pamestoixima... τριπλασιάζει!

Η Γουέστ Χαμ «ισοπεδώνει» τη Φερεντσβάρος και το Pamestoixima... τριπλασιάζει!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την φιλική αναμέτρηση της Φερεντσβάρος με τη Γουέστ Χαμ για την καλοκαιρινή προετοιμασία των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Στη διαδικασία της προετοιμασίας των ομάδων για τη σεζόν 2024/25, η Φερεντσβάρος θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ, σε ένα φιλικό Δαβίδ και Γολιάθ.

Η Φερεντσβάρος έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τώρα. Η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας θα συμμετέχει φέτος και στα προκριματικά του Champions League και θέλει σίγουρα να μαζέψει εμπειρία με δυνατούς αντιπάλους, όπως η Γουέστ Χαμ.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ, στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση για φέτος, θέλει να ξεχάσει την κακή πορεία της προηγούμενης σεζόν και να «ορθοποδήσει» αγωνιστικά από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της χρονιάς. Αδιάφορη ευρωπαϊκά, καθώς η 9η θέση στην Premier League δεν της επιτρέπει την έξοδο σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με όλα τα αστέρια της έτοιμα να «ριχτούν» στο γήπεδο, μαζί με τις μεταγραφές της, εκτός του Μπόουεν που βρίσκεται στο Βερολίνο για το EURO, είναι πλήρης και σίγουρα το φαβορί για τη νίκη κόντρα στον «αδύναμο» αντίπαλο.

Η πρόταση του ΒΝ Sports:

(15/7, 17:00) Φερεντσβάρος – Γουέστ Χαμ, Τελικό Αποτέλεσμα: 2 σε απόδοση 2.57 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0