Betpost

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, και η Novibet σχεδόν... διπλασιάζει!

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Αλκαράθ και Τζόκοβιτς, και η Novibet σχεδόν... διπλασιάζει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση των Αλκαράθ και Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon την Κυριακή (14/07).

Η «μητέρα όλων των μαχών» προβλέπεται να λάβει χώρα την Κυριακή (14/07), και όχι, δεν εννοούμε τον τελικό του Euro. Σαφώς και τα μάτια όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, όμως και το τένις έχει την τιμητική του.

Το Wimbledon, μετά από μια σειρά δυνατών αναμετρήσεων, έφτασε στο τέλος του, με τα ονόματα του τελικού να υποσχόνται ένα... μακροσκελές και συναρπαστικό παιχνίδι. Αλκαράθ εναντίον Τζόκοβιτς. Ή αλλιώς ο τρίτος καλύτερος εναντίον του δεύτερου καλύτερου στην παγκόσμια κατάταξη.

Και οι δύο καταξιωμένοι παίκτες πάλεψαν με... νύχια και με δόντια για να κεδίσουν μια θέση στον τελικό και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το πολυπόθητο τρόπαιο. Εμπειρία στο γρασίδι έχουν και οι δύο, με τον Σέρβο λίγη παραπάνω μιας και αγωνίζεται πολύ περισσότερο καιρό.

Το δυνατό σημείο και του Αλκαράθ και του Τζόκοβιτς είναι το σκληρό δάπεδο, το οποίο συναντάμε στο Australian Open, μιας και εκεί έχουν αποκτήσει τους περισσότερους τίτλους τους, με το γρασίδι να έρχεται στη δεύτερη θέση.

Το δάπεδο του Wimbledon φαίνεται να βολεύει και τους δύο, με τον Τζόκοβιτς να έχει προβάδισμα κυρίως από άποψη μεγαλύτερης χρονικά εμπειρίας. Το ματς μπορεί να είναι αμφίρροπο. Σημαντική λεπτομέρεια επίσης, πως στην περσινή τους συνάντηση στον τελικό του εν λόγω τουρνουά ο Ισπανός ήταν εκείνος που πανηγύρισε το Grand Slam με τελικό σκορ 3-2.

Ο νέος είναι ωραίος, όμως ο παλιός είναι αλλιώς. Θα καταφέρει ο Σέρβος να προσθέσει ακόμη έναν τρόπαιο στην τροπαιοθήκη του ή μήπως το «νέο αίμα» θα τον... παραγκωνίσει, συλλέγοντας ακόμη έναν τίτλο; Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο και αν διαρκέσει το παιχνίδι κάθε άλλο παρά βαρετό θα είναι.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16:00) Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς,  Over 40.5 games σε απόδοση 1.81 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0