Betpost

Ο Ντι Μαρία σκοράρει ξανά σε τελικό και... πληρώνει στο Pamestoixima!

Ο Ντι Μαρία σκοράρει ξανά σε τελικό και... πληρώνει στο Pamestoixima!
Αργεντινή και Κολομβία συγκρούονται στον τελικό του Copa America (15/07, 03:00). Διαβάστε την πρόταση του BN Sports

Η ώρα του τελικού του Copa America φτάνει με τις Αργεντινή και Κολομβία να δίνουν μια λατινοαμερικάνικη μονομαχία με μόνο έναν νικητή.

Αναμφίβολα οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης βρίσκονται εκεί που όφειλαν να είναι. Μπορεί η Ουρουγουάη να τα έδωσε όλα στο παιχνίδι με τους «λος καφετέρος» σε ένα ομολογουμένως επεισοδιακό παιχνίδι, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Η «αλμπισελέστε» του Λίο Μέσι, με αρκετά χαμηλούς ρυθμούς μέχρι στιγμής στο τουρνουά και με εξαιρετικούς Εμιλιάνο και Λαουτάρο Μαρτίνεζ, θα αγωνιστεί στον δεύτερο διαδοχικό τελικό Copa America, με απόλυτο στόχο την κατάκτησή του.

Μπορεί να δυσκολευτεί για να το πράξει αυτό, έχει όμως τον «άνθρωπο των ειδικών καταστάσεων» που ξέρει καλά πως να κάνει αυτή τη δουλειά. Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία!

Ο Αργεντίνος σταρ έχει σκοράρει τόσο στον προηγούμενο τελικό στο Copa America αλλά και στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ με τη Γαλλία!

Θα είναι μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της χώρας του, οπότε όντας λάτρεις των ποδοσφαιρικών παραμυθιών, η στοιχηματική πρόταση μας είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία να σκοράρει με απόδοση 4,75 στο Pamestoixima!  

Δείτε συνοπτικά την πρόταση του BN Sports:

(15/07, 03:00) Αργεντινή - Κολομβία, να σκοράρει ο Άνχελ Ντι Μαρία με απόδοση 4,75 στο Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0