Betpost

Ακόμη μια νίκη για την Ισπανία Γ πριν την Ελβετία και η Νovibet... πληρώνει!

Ακόμη μια νίκη για την Ισπανία Γ πριν την Ελβετία και η Νovibet... πληρώνει!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Τσεχίας Γ με την Ισπανία Γ την Παρασκευή (12/07) εν όψει της 5ης αγωνιστικής στο Euro Γυναικών.

Η ανδρική ομάδα της Ισπανίας δεν είναι η μόνη που έχει εντυπωσιάσει στο Euro. Οι ομάδα γυναικών της «Φούρια Ρόχα» έχει κάνει ένα εξίσου δυναμικό ξεκίνημα, έχοντας κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες του προκριματικού γύρου έως τώρα.

Την Παρασκευή (12/07) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής έρχεται να αντιμετωπίσει την Τσεχία. Μπορεί στο τουρνουά το ανδρών να βιώσαμε επικές ανατροπές, όμως τα πράγματα στο Euro Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελβετία το 2025, είναι πιο βατά και αναμενόμενα.

Το σύνολο της Μονσεράτ Τομέ δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, καθώς όχι απλώς φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου με 12 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Δανία με έξι πόντους διαφορά, αλλά έχει ήδη προκριθεί στο Euro.

Η Τσεχία τα έχει βρει σκούρα, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής μόλις μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Με έναν βαθμό δεν έχει ελπίδες να συνεχίσει στο τουρνουά, ενώ οι Ισπανίδες προβλέπεται να επικρατήσουν εύκολα.

Άλλωστε μιλά και η προϊστορία. Όσες φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες, ένα μόνο ματς έχει καταλήξει ισόπαλο, το 2007, ενώ έκτοτε η Ισπανία είναι άχαστη. Η νίκη των φιλοξενούμενων λοιπόν, είναι δεδομένη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως σίγουρα δεν θα λείψουν τα γκολ.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(19:00) Τσεχία Γ – Ισπανία Γ, Over 3.5 σε απόδοση 1.87 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0