Betpost

Αυτή τη φορά κερδίζουν οι Ολλανδοί και όχι η Αγγλία: Απόδοση «χρυσάφι» στο 9.35 από το Pamestoixima!

Αυτή τη φορά κερδίζουν οι Ολλανδοί και όχι η Αγγλία: Απόδοση «χρυσάφι» στο 9.35 από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για τον ημιτελικό μεταξύ της Ολλανδίας και της Αγγλίας (10/07, 22:00).

Η στιγμή της δεύτερης μεγάλης μάχης για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού στο EURO 2024 έχει φτάσει, με την Ολλανδία να αναμετράται με την Αγγλία, η οποία με την απόδοσή της έχει σηκώσει αρκετή γκρίνια με την πορεία ωστόσο της ομάδας του Σάουθγκεϊτ να τιθασεύει κάπως τι φωνές κριτικής και ισοπέδωσης. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ούτε και ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Οι Ολλανδοί κάπως αθόρυβα «τρύπωσαν» στην τετράδα, καταβάλλοντας με ευκολία το εμπόδιο των Ρουμάνων και με υψηλότερη δυσκολία τους Τούρκους στα προημιτελικά για να βρεθούν ως εδώ.

Στον αντίποδα, οι Άγγλοι «καρδιοχτύπησαν» με τους Σλοβάκους, κόντρα στους οποίους χρειάστηκαν και τη διαδικασία της παράτασης, ώστε να προκριθούν αλλά και με τους Ελβετούς, τους οποίους κατανίκησαν χάρη στο 5/5 στα πέναλτι. Η αναμέτρηση με τους «οράνιε» κρύβει παγίδες και δυσκολίες και το Pamestoixima είναι εδώ να προσφέρει ελκυστικότατες στοιχηματικές επιλογές.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) ΟλλανδίαΑγγλία, Oλλανδία στα πέναλτι σε απόδοση 9.35 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0