Betpost

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης μεταξύ Μεντβέντεφ και Σίνερ και διπλασιασμός από Interwetten!

Μάχη μέχρι τελικής πτώσης μεταξύ Μεντβέντεφ και Σίνερ και διπλασιασμός από Interwetten!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την «τιτανομαχία» μεταξύ των Σίνερ και Μεντβέντεφ στους «8» του Wimbledon (15:30)!

Παιχνίδι χωρίς αύριο στο βρετανικό όπεν με τους Γιανίκ Σίνερ και Ντανίλ Μεντβέντεφ να μονομαχούν για μία θέση στην μεγάλη τετράδα του ίσως πιο προβεβλημένου γκραν σλαμ.

To Wimbledon έχει μπει στην τελική του ευθεία και αναμένεται να «πέσουν κορμιά». Ο Γιανίκ Σίνερ παραμένει σταθερά σε εξαίσια φόρμα έχοντας χάσει μόλις δυο σετ στη διοργάνωση από τους Γιανίκ Χάνφμαν και Ματέο Μπερετίνι.

Από την άλλη, ο Ρώσος που ειδικεύεται σε επιφάνειες με γρασίδι, πέρασε δίχως να ιδρώσει το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην προηγούμενη φάση και η οικονομία δυνάμεων δεδομένα θα παίξει τον ρόλο της.

Ο Ρώσος τενίστας αρέσκεται να παίζει στη Βρετανία και θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως κρυφό φαβορί για την κατάκτηση του γκραν σλαμ. Άκρως ενδιαφέρουσα η μεταξύ τους μονομαχία και άκρως απρόβλεπτη με την ομάδα του BN Sports να πραγματοποιεί μία ειδική πρόβλεψη, εκμεταλλευόμενη τις απίθανες αποδόσεις της Interwetten.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(09/07, 15:30) Γιανίκ ΣίνερΝτανίλ Μεντβέντεφ, πάνω από 39,5 games σε απόδοση 1.95 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0