Betpost

Ισπανία και Γαλλία για ένα εισιτήριο τελικού και το Pamestoixima τριπλασιάζει!

Ισπανία και Γαλλία για ένα εισιτήριο τελικού και το Pamestoixima τριπλασιάζει!

Η στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας (9/7 22:00), με φόντο την πρόκριση στον τελικό του EURO 2024.

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του EURO 2024 και Ισπανία και Γαλλία είναι έτοιμες να κοντραριστούν για το πολυπόθητο «χρυσό» εισιτήριο που θα τις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή της Ευρώπης.

Μια αποδεκατισμένη Ισπανία μετά τον δύσκολο αγώνα με τη Γερμανία όπου κατάφερε να αποκλείσει τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης. Μπορεί οι απώλειες των τιμωρημένων Καρβαχάλ και Λε Νορμάν αλλά και του τραυματία Πέδρι να είναι πλήγμα για τη «φούρια ρόχα», όμως αυτή η Ισπανία έχει αποδείξει ότι «δε μασάει». Θα δυσκολευτεί μπροστά στην πάνοπλη Γαλλία αλλά σίγουρα θα την κοντράρει στα ίσα, με τους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς σε τρελά κέφια, όπως μας έχουν συνηθίσει.

Μια «άσφαιρη», σε κανονική διάρκεια παιχνιδιού, Γαλλία που κατάφερε να φτάσει στην τετράδα. Οι «τρικολόρ» δεν έχουν δείξει ακόμα πολλά στη διοργάνωση. Ο γρήγορος τραυματισμός του αρχηγού Εμπαπέ έπαιξε το ρόλο του, παρόλα αυτά η ώρα της κρίσης έφτασε. Οι Γάλλοι θα δείξουν από τι είναι φτιαγμένοι δίνοντας τα πάντα στο χορτάρι.

Σίγουρα πρόκειται για μία μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες αφού και οι δύο ομάδες είναι άξια στα ημιτελικά του EURO 2024.

 Συνοπτικά , η πρόταση του ΒΝ Sports:

(09/07, 22:00) Ισπανία – Γαλλία, αποτέλεσμα ημιχρόνου ισοπαλία και όβερ 1.5 γκολ σε απόδοση 3.60 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0