Betpost

Πρεμιέρα Champions League με Βίρτους - Στεάουα και... ταμείο στη Novibet!

Πρεμιέρα Champions League με Βίρτους - Στεάουα και... ταμείο στη Novibet!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Βίρτους με την Στεάουα Βουκουρεστίου (09/07, 22:00) στην έναρξη των προκριματικών αγώνων του Champions League.

Ο… μαραθώνιος του Champions League ξεκινά αύριο και, εν μέσω του EURO της Γερμανίας, οι στοιχηματικές επιλογές αυξάνονται, αφού πλέον προστίθενται στην εξίσωση και οι σύλλογοι – στην πλειοψηφία τους όχι τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό, ωστόσο, γι’ αυτό ενδιαφέροντες προς διερεύνηση και στοιχηματισμό.

Στο ζευγάρι μας, η πρωταθλήτρια Βίρτους από το ποδοσφαιρικά αδύναμο Σαν Μαρίνο υποδέχεται την παραδοσιακή δύναμη και… ομόλογό της στην κατάκτηση των σκήπτρων στη Ρουμανία, Στεάουα, με στόχο την υπέρβαση, αποτέλεσμα, το οποίο μεταφράζεται αγωνιστικά στην διατήρηση των όποιων πιθανοτήτων έχει έως τον επαναληπτικό της 16ης Ιουλίου.

Στοιχηματικά, οι αποδόσεις είναι υψηλές (32.00 νίκη και 10.25 για ισοπαλία) σε αντίθεση με το -ξεκάθαρο- φαβορί Στεάουα, το οποίο θα έχει σαφώς τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση με τη νίκη να είναι μόλις στο 1.04.

Δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, περιμένοντας να περάσει με χαρακτηριστική άνεση από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League και μάλιστα με πολλά γκολ.

Αναλυτικά η πρόταση του BN Sports:

(09/07, 22:00) Βίρτους  - Στεάουα Βουκουρεστίου 2 & Over 4,5 γκολ με απόδοση 2.25 από τη Novibet.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0