Betpost

Δεν καταλαβαίνει... τίποτα η Αργεντινή: Συνδυαστική επιλογή στο Pamestoixima που διπλασιάζει!

Δεν καταλαβαίνει... τίποτα η Αργεντινή: Συνδυαστική επιλογή στο Pamestoixima που διπλασιάζει!

Το Copa America είναι μια στροφή πριν τον μεγάλο τελικό και το φαβορί Αργεντινή αναμετράται με τον αξιόμαχο Καναδά. Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση.

Αργεντινή και Καναδάς θα συναντηθούν το ξημέρωμα της Τετάρτης (10/07, 03:00) για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό του Copa America.

Με «κέρβερο» Μαρτίνες κάτω από τα δοκάρια της, η «αλμπισελέστε» ξεπέρασε το εμπόδιο του Εκουαδόρ, με τον γκολκίπερ της Άστον Βίλα να κάνει δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι, θα βρει απέναντί της μια ομάδα που επίσης βρίσκεται στα ημιτελικά μετά από τη «ρουλέτα των πέναλτι», με μεγάλο χαμένο τη Βενεζουέλα.

Οι δύο αντίζηλοι, βρέθηκαν αντιμέτωποι και στη φάση των ομίλων. Εκεί η Αργεντινή παρά τη πληθώρα σημαντικών φάσεων, επικράτησε μόνο 2-0. Στο φετινό τουρνουά τη χαρακτηρίζει αυτή η αναποτελεσματικότητα κάτι που μέχρι τώρα δεν δείχνει να την πληγώνει.

Ποντάροντας σε αυτή την αστοχία, στην προϊστορία αλλά και την εμπειρία της Αργεντινής η νίκη της «αλμπισελέστε» με χαμηλό αριθμό τερμάτων, μοιάζει μονόδρομος στο Pamestoixima.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports: 

(10/07, 03:00) Αργεντινή - Καναδάς, νίκη Αργεντινής και Under 3,5 γκολ σε απόδοση 1,86 από Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0