Betpost

Ολλανδία – Αγγλία: «Ρώσικη Ρουλέτα», αμφίρροπη πρόκριση, αλλά η Novibet… χρυσοπληρώνει!

Ολλανδία – Αγγλία: «Ρώσικη Ρουλέτα», αμφίρροπη πρόκριση, αλλά η Novibet… χρυσοπληρώνει!

H Αγγλία φάνηκε να σπάει την... κατάρα των πέναλτι κόντρα στην Ελβετία, καταφέρνοντας να προκριθεί στα ημιτελικά. Θα έχει την ίδια τύχη και κόντρα στην Ολλανδία άραγε; Η επικράτηση όποιας εκ των δύο, πάντως, στην διαδικασία των πέναλτι «χρυσοπληρώνει» στη Novibet.

H Αγγλία δεν έχει εντυπωσιάσει ιδαίτερα με τις έως τώρα εμφανίσεις της στο Euro 2024, όμως με έναν... μαγικό και ολίγον τι τυχερό τρόπο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τους Ολλανδούς (10/07, 22:00).

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, ειδικά στους λάτρεις της στατιστικής, είναι ότι προκρίνεται σε ημιτελικά από την φάση των προημιτελικών για πρώτη φορά στην ιστορία της μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Πράγματι συγκλονιστικό, αφού φαίνεται να την κατατρέχει μια χρόνια «κατάρα» στην διαδικασία της... ρώσικης ρουλέτας σε προημιτελικά και όχι μόνο. Από το Μουντιάλ 1990 μέχρι και το ματς κόντρα στην Ελβετία στο Euro 2024, συνολικά δέκα φορές βρέθηκαν στα πέναλτι τα «λιοντάρια» σε μεγάλες διοργανώσεις (θα θεωρήσουμε και το Nations League ως μια εξ αυτών), χάνοντας τις εννιά.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το Euro 1996, όταν επικράτησαν της Ισπανίας στα προημιτελικά για να αποκλειστούν αργότερα στα ημιτελικά από την Γερμανία.

Οι υπόλοιπες άτυχες στιγμές ήταν οι εξής:

Μουντιάλ 1990 κόντρα στην Γερμανία στα ημιτελικά

Μουτνιάλ 1998 κόντρα στην Αργεντινή στους «16»

Μουντιάλ 2006 κόντρα στην Πορτογαλία στα προημιτελικά

Euro 2004 κόντρα στην Πορτογαλία στα προημιτελικά

Euro 2012 κόντρα στην Ιταλία στα προημιτελικά

Euro 2020 κόντρα στην Ιταλία στον τελικό

Nations League 2018/2019 κόντρα στην Ελβετία στον μικρό τελικό

Απέναντι στην Ολλανδία θέλουν να πάρουν μια εύκολη νίκη, όμως οι εμφανίσεις τους έως τώρα υποδηλώνουν ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Η Ολλανδία αντίστοιχα δεν έχει ενθουσιάσει μέχρι στιγμής το ποδοσφαιρικό κοινό, με αρκετούς να απορούν πως κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά.

Όντες λάτρεις του σασπένς και του όσο το δυνατόν περισσότερου ποδοσφαιρικού θεάματος θα ποντάρουμε στο να καταλήξει και αυτή η αναμέτρηση σε πέναλτι. Όσον αφορά το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και η Novibet δίνει... πολλαπλά κέρδη σε κάθε περίπτωση.

Θα καταφέρει άραγε η Αγγλία να κρατήσει την «κατάρα» μακριά ή μήπως οι Ολλανδοί θα τους... κόψουν τα γέλια και τις χαρές;

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(10/07, 22:00) Ολλανδία – Αγγλία, Πρόκριση είτε Ολλανδίας είτε Αγγλίας στα πέναλτι σε απόδοση 8.50 από τη Novibet

Σουζάννα Μποντίνη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0