Betpost

Μήπως τελικά «It’s coming home»; Τρομερή απόδοση στο Pamestoixima, για την… πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αγγλία!

Μήπως τελικά «It’s coming home»; Τρομερή απόδοση στο Pamestoixima, για την… πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αγγλία!

Βρισκόμαστε μόλις μία στροφή πριν τον μεγάλο τελικό του EURO 2024, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για την τελική ευθεία της διοργάνωσης. Το Pamestoixima προσφέρει σε απόδοση 4.00, να καταφέρει να κατακτήσει το φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Αγγλία.

Τα παράπονα των Άγγλων για την εθνική τους ομάδα, μέχρι στιγμής είναι αμέτρητα. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ όμως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κατάφερε να φτάσει έως και τα ημιτελικά. Τώρα όλα είναι πιθανά και ο στόχος δεν μπορεί αν είναι τίποτα λιγότερο, από την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα «τρία λιοντάρια» θα έχουν να αντιμετωπίσουν πρώτα, τον φαινομενικά πιο εύκολο αντίπαλο, την Ολλανδία. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα αφήσουν τις Ισπανία και Γαλλία να «σκοτωθούν» μεταξύ τους.

Με μία σοβαρή εμφάνιση, οι Άγγλοι δεν θα πρέπει να δυσκολευτούν απέναντι στους «οράνιε». Αν και η μέχρι σήμερα πορεία τους, έχει αποδείξει το αντίθετο, με τις επιδόσεις τους να μην ικανοποιούν.

Τώρα όμως «μιλούν» οι μεγάλες προσωπικότητες και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών, κάτι που στο ρόστερ της Αγγλίας… ξεχειλίζει.   

Η πρόταση του BN Sports:

Νικητής EURO 2024 η Αγγλία με απόδοση 4.00 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0