Betpost

Πρώτος σκόρερ στο EURO 2024; Πάνω του στηρίζεται μία ολόκληρη… χώρα και πληρώνει στο 6.50 από το Pamestoixima!

Πρώτος σκόρερ στο EURO 2024; Πάνω του στηρίζεται μία ολόκληρη… χώρα και πληρώνει στο 6.50 από το Pamestoixima!

Ψάχνετε, έστω και τελευταία στιγμή, για τον πρώτο σκόρερ στο EURO 2024; Το BN Sports είναι εδώ και σας παρέχει την πρότασή του.

Μία… ανάσα πλέον, από το φινάλε του EURO 2024. Φτάσαμε στη φάση των ημιτελικών και Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία και Ολλανδία, θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Το βράδυ της 14ης Ιουλίου θα μάθουμε ποια θα έχει «επιζήσει» ως το φινάλε.

Πάντως, πέρα από τον νικητή, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και ποιος ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να βγει πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Τρία παιχνίδια απομένουν συνολικά για την ολοκλήρωσή του και αυτή τη στιγμή έχουμε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Ο λόγος για τους Κόντι Χάκπο, Ζορζ Μικαουτάτζε, Τζαμάλ Μουσιάλα και Ιβάν Σρανζ, που έχουν σημειώσει από τρία γκολ ο καθένας. Τι κοινό μοιράζονται οι τρεις τελευταίοι; Έχουν αποχαιρετήσει την διοργάνωση! Ο Ολλανδός της Λίβερπουλ όμως, συνεχίζει σταθερά!

Θα μπορούσε κάποιος να τον ξεπεράσει; Εάν θέλει να συνεισφέρει τα… μέγιστα στη «λύτρωση» της χώρας του, οφείλει να το κάνει! Φυσικά, αναφερόμαστε στον Χάρι Κέιν, που έως τώρα στα γήπεδα της Γερμανίας, έχει βρει δίχτυα σε δύο περιπτώσεις.

Έχει μπροστά του δύο ματς (εάν φυσικά η Αγγλία αποκλείσει την Ολλανδία στον ημιτελικό), για να αυξήσει τα τέρματά του και να οδηγήσει τα «Τρία Λιοντάρια» στην κατάκτηση του EURO 2024. Έχει τη δυνατότητα να το κάνει και στοιχηματικά, είναι μία επιλογή που αξίζει!

Συγκεκριμένα, το να αναδειχθεί ο Χάρι Κέιν σε κορυφαίο σκόρερ του τουρνουά, πληρώνει σε απόδοση 6.50 από το Pamestoixima! Κάτι που θα στηρίξουμε και εμείς!

Η πρόταση του BN Sports:

EURO 2024, πρώτος σκόρερ: Χάρι Κέιν, σε απόδοση 6.50 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0