Betpost

Το πιστεύει η Ουρουγουάη, μπορεί να κατακτήσει το Copa America και… τριπλασιάζει στην Interwetten!

Το πιστεύει η Ουρουγουάη, μπορεί να κατακτήσει το Copa America και… τριπλασιάζει στην Interwetten!

Δείτε τις πρότασεις του BN Sports για τον νικητή στο Copa America.

Η σπουδαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής ολοκληρώνεται σταδιακά, με τις αναμετρήσεις των ημιτελικών να εμπεριέχουν τα στοιχεία εκείνα τα οποία αρμόζουν στο… κύρος μιας ημιτελικής φάσης: ένα σαφές φαβορί, ένα επικίνδυνο αουτσάιντερ και δύο παραδοσιακές δυνάμεις. Το διακύβευμα της κατάκτησης παρουσιάζει, επομένως, για το νικητή το ανάλογο για κάθε περίσταση πλάνο στοιχηματικής δράσης. 

Φαβορί αδιαφιλονίκητο με απόδοση στο 1.83 φαίνεται να είναι η πρωταθλήτρια Αργεντινή, η οποία αποβλέπει στην διατήρηση των σκήπτρων της για πρώτη φορά στην ιστορία της, ούσα αήττητη μέχρι τώρα. Ακολουθεί, βάσει στοιχηματικής απόδοσης η «Σελέστε» Ουρουγουάη των Σουάρες και Μπιέλσα με 3.80, με τον αποκλεισμό της παραδοσιακής διεκδικήτριας Βραζιλίας στην ψυχοφόρο διαδικασία με 4-2 να είναι η σημαντικότερη απόδειξη των δυνατοτήτων της και της φιλοδοξίας να φθάσει ως το τέλος για πρώτη φορά μετά το 2011.

Στην αναγεννημένη Κολομβία του εκπληκτικού Χάμες αναγνωρίζεται η πρωτιά στον τέταρτο όμιλο (δύο νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στην Βραζιλία), αλλά σαφώς και ο θρίαμβος με 5-0 έναντι του Παναμά, ούσα η μόνη προκριθείσα ομάδα στην κανονική διάρκεια από τους προημιτελικούς. Για την ώρα η απόδοση κατάκτησης είναι 4.50, από το οποίο απέχει κατά πολύ, όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο, ο Καναδάς με 27.00, ο οποίος πέρασε ως δεύτερος από το πρώτο γκρουπ πίσω από την Αργεντινή, με την παρθενική του παρουσία στο Copa America σαφώς να αξιολογείται ήδη πετυχημένη.   

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports  

Νικητής Copa America: Ουρουγουάη με απόδοση 3.80 από την Interwetten 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0