Betpost

Επιβιώνει στο θρίλερ με την Τουρκία η Ολλανδία για ένα «τρελό» ταμείο από το Pamestoixima!

Επιβιώνει στο θρίλερ με την Τουρκία η Ολλανδία για ένα  «τρελό» ταμείο από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ της Ολλανδίας και της Τουρκίας (22:00, ΕΡΤ1).

Ολλανδοί και Τούρκοι θα τεθούν αντιμέτωποι στην αρένα του Βερολίνου με στόχο την κατοχύρωση του τέταρτου και τελευταίου εισιτηρίου για τα ημιτελικά του EURO 2024. Μία αναμέτρηση που διαθέτει φαβορί, έστω και οριακό (Ολλανδία), και αουτσάιντερ (Τουρκία), με την ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα ωστόσο να προβάλλει ικανή για… μεγάλες ζημιές. Μεγάλο αγωνιστικό και ψυχολογικό πλήγμα για τους Τούρκους, η τιμωρία για δύο αγωνιστικές του Μερίχ Ντεμιράλ για τον εθνικιστικό πανηγυρισμό του στο παιχνίδι με την Αυστρία, με τον… γνώριμό μας Σαμέτ Ακαϊντίν να εμφανίζεται έτοιμος να επανέλθει στο βασικό σχήμα.

Από την πλευρά της, η Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν και του Κόντι Χάκπο, ο οποίος σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει βγει μπροστά για την ομάδα του και ηγείται, πέρασε άνετα το χαμηλό, όπως αποδείχθηκε, εμπόδιο της Ρουμανίας με 3-0 και έχει μία μεγάλη ευκαιρία έπειτα το EURO 2004 να βρεθεί στην τετράδα της διοργάνωσης. Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι και η ομάδα του BN Sports εκμεταλλεύεται τις ενισχυμένες αποδόσεις που προσφέρει το Pamestoixima για να διατυπώσει τολμηρές στοιχηματικές επιλογές. Έχοντας αυτά στο νου προβλέπουμε πως το παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων θα είναι οριακό και σκληρό και προβλέπουμε πως θα εξελιχθεί σε… σωστό θρίλερ.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00, ΕΡΤ1) ΟλλανδίαΤουρκία, πρόκριση η Ολλανδία στα πέναλτι σε απόδοση 15.50 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0