Betpost

Μεγάλη μάχη με… λίγα γκολ στο Πορτογαλία – Γαλλία για το «ταμείο» του Pamestoixima!

Μεγάλη μάχη με… λίγα γκολ στο Πορτογαλία – Γαλλία για το «ταμείο» του Pamestoixima!

Διαβάστε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Γαλλία (05/07, 22:00), για τους «8» του EURO 2024.

Σε μία πολύ μεγάλη αναμέτρηση, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (05/07, 22:00), με φόντο τα ημιτελικά του EURO 2024.

Οι Πορτογάλοι πήραν μία δραματική πρόκριση επικρατώντας της Σλοβενίας στη διαδικασία των πέναλτι (01/07, 0-0, 3-0 στα πεν.), με τον Ντιόγο Κόστα να φοράει τη… μπέρτα του ήρωα για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Από την άλλη, η Γαλλία δυσκολεύτηκε και αυτή απέναντι στο Βέλγιο και χρειάστηκε το αυτογκόλ του Βερτόνχεν για να πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση (01/07, 1-0).

Οι δύο ομάδες δεν έχουν εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, με τους «τρικολόρ» να μετρούν μόλις τρία γκολ (δύο εξ αυτών αυτογκόλ) και τους Πορτογάλους να είναι… άσφαιροι σε κανονική διάρκεια στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Πιστεύουμε ότι και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα… πέσουν λίγα γκολ και το ματς θα κριθεί στο γκολ! Παρότι είναι «ρισκαδόρικο», ποντάρουμε στο Under 1.5 σε τρομερή απόδοση από το Pamestoixima!

Η πρόταση του BN Sports:

(05/07, 22:00) Πορτογαλία – Γαλλία Under 1.5 σε απόδοση 2.80 από το Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0