Betpost

Οριακή μονομαχία μεταξύ Αυστριακών και Τούρκων που προσφέρει πενταπλασιασμό από το Pamestoixima!

Οριακή μονομαχία μεταξύ Αυστριακών και Τούρκων που προσφέρει πενταπλασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ Αυστρίας και Τουρκίας (22:00, ΕΡΤ1) που ολοκληρώνει και τη «φάση των 16» του EURO 2024!

Πρόκειται για το παιχνίδι που ουσιαστικά ολοκληρώνει τη «φάση των 16» του EURO 2024. Ο λόγος για τις Αυστρία και Τουρκία, δύο δυνάμεις που στη φάση των ομίλων παρέδωσαν, ίσως και απροσδόκητα για πολλούς θεατές, όμορφες ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Η μεν Αυστρία με μία μάλλον αψεγάδιαστη εικόνα σε έναν «όμιλο – θανάτου». Η δε Τουρκία, κάνοντας δύο νίκες σε έναν όμιλο όπου υπήρχε φαβορί, πράττοντας δηλαδή τα αυτονόητα εάν θέλεις να προκριθείς, γίνεσαι ο καλύτερος, μετά το φαβορί.

Προβλέπεται «μάχη μέχρις εσχάτων» με τις δύο πλευρές να ποντάρουν σε ξεχωριστά η κάθε μία στοιχεία. Η Αυστρία στην ποιότητα, την πειθαρχία και τη συνοχή της σε όλες τις γραμμές. Η δε Τουρκία στο πάθος και το πληθωρικό ταλέντο που διαθέτουν συγκεκριμένες μονάδες. Αμφίρροπο ζευγάρι, δίχως καθαρό φαβορί, κάτι που πιστοποιείται και στις αποδόσεις που προσφέρει το Pamestoixima. Επίσης, μην ανατρέξετε στην προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων. Οι συναντήσεις τους με την πάροδο του χρόνου σπανίζουν επικίνδυνα. Δεν θα φανούν χρήσιμες.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00, ΕΡΤ1) ΑυστρίαΤουρκία, Τουρκία και Over 1.5 σε απόδοση 5.15 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0