Betpost

Πορτογάλοι και Σλοβένοι τα «δίνουν όλα» για την πρόκριση και το Pamestoixima προσφέρει θησαυρό!

Πορτογάλοι και Σλοβένοι τα «δίνουν όλα» για την πρόκριση και το Pamestoixima προσφέρει θησαυρό!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Σλοβενία (22:00, ΕΡΤ1).

Μέχρι και τις παραμονές του παιχνιδιού με τη Γεωργία, η Πορτογαλία έδειχνε σαν μία από τις δύο τρεις ευρωπαϊκές δυνάμεις, ικανές να φτάσουν έως την κατάκτηση του τροπαίου. Το παιχνίδι και η εμφάνιση με την υπολογίσιμη Γεωργία ωστόσο, «χτύπησε» καμπανάκια και προσέφερε ένα χρήσιμο μάθημα στον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ καθώς το βαθμολογικό διακύβευμα για την ομάδα του ήταν ασήμαντο.

Σε ένα EURO, χρειάζεσαι όλους τους παίκτες και επίσης χρειάζεται η ίδια σοβαρότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο για όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οπωσδήποτε εάν η Πορτογαλία πιάσει τα γνωστά της στάνταρ (όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Τσεχία για παράδειγμα) δεν υπάρχει συζήτηση για το εάν μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της πολύ αξιόμαχης παρέας, με ελληνικό ενδιαφέρον, των Σλοβένων του Ματίαζ Κεκ.

Ο «ρέκορντμαν» Κριστιάνο άλλωστε παρά τα 39 έτη του, διαθέτει μεγάλη δίψα για διάκριση. Και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, καταγράφοντας μία ακόμη συμμετοχή σε τελική φάση EURO. Σημαντική εξέλιξη το γεγονός πως ο αειθαλής Πορτογάλος, δεν έχει ακόμη σκοράρει. Θα μπορούσε να το καταφέρει και στο παιχνίδι με τη Σλοβενία.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ματίας Κεκ, των Σπόραρ, Βέρμπιτς και του ικανότατου Τσέριν που «μαγνητίζει» στο πρόσωπό του το ενδιαφέρον μεγάλων ξένων συλλόγων δεν αποτελεί και δεν αναμένεται να αποτελέσει αμελητέα ποσότητα. Είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή και παραμένει αήττητη στη διοργάνωση, με τρεις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων, εξέλιξη που φέρνει στο νου την… Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος του 2016 που έφτασε έως την κατάκτηση του τροπαίου. Το παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον και ενδέχεται να είναι και κλειστό. Το Pamestoixima προσφέρει πολλές επιλογές. Και εμείς θα πάρουμε μία τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές που μας προσφέρονται.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00, ΕΡΤ1) ΠορτογαλίαΣλοβενία, Πορτογαλία στην παράταση σε απόδοση 11.00 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0