Betpost

Δουλεύουν καλά οι επιθέσεις της Ελβετίας και της Γερμανίας για τον διπλασιασιασμό από το Pamestoixima!

Δουλεύουν καλά οι επιθέσεις της Ελβετίας και της Γερμανίας για τον διπλασιασιασμό από το Pamestoixima!

Διαβάστε την στοιχηματική πρόταση του BN Sports από το Pamestoixima για την αναμέτρηση μεταξύ της Γερμανίας και της Ελβετίας για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024 (22:00, ΕΡΤ1).

ΓερμανίαΕλβετία (22:00, ΕΡΤ1) είναι το παιχνίδι που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και διαδικαστικού χαρακτήρα για τον πρώτο όμιλο του εφετινού EURO και αυτό διότι τα «πάντσερ» έχουν από ημέρες γίνει η πρώτη ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Πολλά δεδομένα διαφοροποιούνται στην περίπτωση νίκης της Ελβετίας, η οποία θα κατοχυρώσει την πρώτη θέση και επομένως καλύτερες διασταυρώσεις στην επόμενη φάση, κάτι που η Γερμανία δύσκολα θα επιτρέψει να συμβεί, με όση χαλαρότητα και αν προσεγγίσει το παιχνίδι.

Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, αρκείται σε έναν βαθμό προκειμένου να εξασφαλίσει και τη δική της πρόκριση (ως δεύτερη) ενώ αναλόγως και με το αποτέλεσμα στο ΣκωτίαΟυγγαρία, μπορεί και η τρέχουσα συγκομιδή της να είναι ήδη αρκετή. Η Ελβετία πάντως είναι μία πολύ καλή ομάδα που δεδομένα έχει τα «φόντα» να προβληματίσει πολύ περισσότερο τους Γερμανούς από ότι έκαναν έως τώρα Σκώτοι και Μαγυάροι. Το Pamestoixima προσφέρει πολλές επιλογές.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) ΕλβετίαΓερμανία, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1.74 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0