Betpost

Οι Ρουμάνοι κάνουν το «θαύμα» τους και... εννιαπλασιάζουν στο Pamestoixima!

Οι Ρουμάνοι κάνουν το «θαύμα» τους και... εννιαπλασιάζουν στο Pamestoixima!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση του Βελγίου με τη Ρουμανία το Σάββατο (22/06) εν όψει της 2ης αγωνιστικής του EURO 2024.

Έναν μόλις αγώνα χρειάστηκε το Βέλγιο για να τους κάνει όλους να απορήσουν με την αδιάφορη έως καθόλου καλή παρουσία τους. Στην πρώτη αγωνιστική κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Σλοβακία, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί την οικοδέσποινα.

Οι Σλοβάκοι τα... γύρισαν όλα τούμπα και κατάφερνα να αποσπάσουν το «τρίποντο», αφήνοντας τους αντιπάλους τους τελευταίους και καταϊδρωμένους. Ένας Λουκάκου που αδυνατούσε να βρει στόχο και ένας Ντε Μπρόινε που μόνος του δεν ήξερε τι να πρωτοσυμμαζέψει.

Από την άλλη, η Ρουμανία... σάρωσε την Ουκρανία επικρατώντας με 3-0 και φιγουράροντας στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τα προγνωστικά δίνουν το πλεονέκτημα στην οικοδέσποινα, όμως η ιστορία μας δείχνει πως στις πέντε συνολικά φορές που οι δύο χώρες έχουν συναντηθεί, οι φιλοξενούμενοι κρατούν τα... ηνία με τρεις νίκες.

Έχοντας στο μυαλό μας την πρώτη εικόνα του Βελγίου και με έναν ενθουσιασμό απέναντι στις ανατροπές από τα αουτσάιντερ, ποντάρουμε στη Ρουμανία. Άλλωστε, τι... γλύκα έχει ένα στοίχημα χωρίς λίγο ρίσκο;

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(22:00) Βέλγιο – Ρουμανία, 2 και Over 1.5 σε απόδοση 9.00 από τo Pamestoixima

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0