Betpost

Επιβάλλονται οι Τσέχοι και επικρατούν για το 2.25 από τη Novibet!

Επιβάλλονται οι Τσέχοι και επικρατούν για το 2.25 από τη Novibet!

Δείτε την πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Γεωργίας με την Τσεχία το Σάββατο (22/06) εν όψει της 2ης αγωνιστικής του EURO 2024.

Σε ένα άκρως εντυπωσιακό EURO, Γεωργία και Τσεχία δεν έχουν καταφέρει να δείξουν ακόμη από τι είναι φτιαγμένες, με τις αντιπάλους τους στην πρώτη αγωνιστική να... σαρώνουν.

Οι Γεωργιανοί, οι οποίοι «πέταξαν» εκτός την Ελλάδα για να βρεθούν στην διοργάνωση, δεν μπόρεσαν να να αντιμετωπίσουν την υπεροχή των Τούρκων, ενώ το αστέρι της ομάδας, Κβαρατσχέλια, ήταν σχεδόν ανύπαρκτος.

Από την άλλη, οι Τσέχοι ήταν ολίγον τι... άτυχοι! Εμφάνισαν μακράν καλύτερη εικόνα από τους προσεχώς αντιπάλους τους, προηγούνταν των Πορτογάλων, σοκάροντας την κοινή γνώμη, όμως ένα αυτογκόλ ήταν αρκετό για να δώσει θάρρος στην ομάδα του Ρονάλντο με ένα γκολ από τον Κονσεϊσάο να «σφραγίζει» τη νίκη τους.

Η Τσεχία έβγαλε μεγαλύτερο δυναμισμό στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε κάλλιστα να διατηρήσει το προβάδισμα, αν δεν έχανε ψυχολογία μετά το αυτογκόλ, με τη σύγχυση που προκλήθηκε να προκαλεί λάθη.

Με την Γεωργία θα συναντηθεί πρώτη φορά στην ιστορία της. Και οι δύο ομάδες, έχοντας μηδέν βαθμούς, επιζητούν τη νίκη, όμως στο τέλος θα επικρατήσει η πιο δυνατή. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, αυτή φαίνεται να είναι η Τσεχία.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(16:00) Γεωργία – Τσεχία, 2 και Over 1.5 σε απόδοση 2.25 από τη Novibet

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0